Leveringsbetingelser

 

Hos Binqsy ønsker vi å sikre at du får en hyggelig og bekymringsfri opplevelse når du kjøper produktene våre. Derfor har vi utviklet en klar fraktpolicy som oppfyller kravene fra Google Ads og Google Merchant Center.

Behandlingstid: Bestillinger behandles innen 2 virkedager og gjøres klare for sending.

Frakttid: Vår frakttid er 5-8 virkedager. Vennligst merk at dette er et estimat og kan variere avhengig av lokasjon og tollforsinkelser.

Sporing: Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med en lenke til sporing av bestillingen din. Dermed kan du enkelt følge med på bestillingen og se når du kan forvente å motta den.

Fraktkostnader:

Frakmetode

Leverinstid

Fraktkostnad

Frakt til Norge

   5– 8 Werktage

          €0

 

Returer:

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, vennligst kontakt oss innen 14 dager etter mottak på support@binqsy.com for ytterligere instruksjoner om hvordan du returnerer bestillingen din. Vennligst merk at returkostnadene bæres av deg.

Merk:

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller skader under transporten. Vi anbefaler at du sjekker bestillingen din innen 24 timer etter mottak og kontakter oss hvis det oppstår problemer.

Kontakt:

Hvis du har flere spørsmål om vår fraktpolicy, kan du kontakte oss på support@binqsy.com. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare alle dine spørsmål så raskt som mulig.

Vi håper du får en hyggelig opplevelse når du kjøper våre produkter, og at vår fraktpolicy hjelper deg med avgjørelsen.