Retningslinjer for personvern

Nedenfor finner du personvernerklæringen som brukes i nettbutikken vår. Merk: Denne personvernerklæringen er ikke juridisk bindende for deg og kan ikke gi deg noen direkte rettigheter. Hvis du er i tvil om innholdet i denne personvernerklæringen eller ønsker å sikre dine rettigheter, anbefaler vi at du kontakter en advokat.

Vi vet at du stoler på oss. Det er vår plikt å beskytte personvernet ditt. Denne siden forteller deg hvilken informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn denne informasjonen og hvordan vi bruker den til å forbedre opplevelsen din. Dette vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hvordan vi jobber.

Denne personvernerklæringen gjelder for Vellanas tjenester. Vær oppmerksom på at Vellana ikke påtar seg noe ansvar for personvernpraksisen til andre nettsteder eller kilder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du denne personvernerklæringen.

Vellana respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og kan garantere at all personlig informasjon du oppgir vil bli behandlet konfidensielt.

 

Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for våre tjenester, ber vi deg om å oppgi personopplysninger. Disse opplysningene brukes til å levere tjenestene våre.

Opplysningene lagres på Vellanas eller en tredjeparts egne sikre servere. Vi kobler ikke disse opplysningene til andre personopplysninger om deg.

 

Kommunikasjon

Når du sender oss e-post eller annen kommunikasjon, kan vi lagre denne kommunikasjonen. Noen ganger kan vi ha behov for å samle inn personopplysninger knyttet til bestillingen din. Dette hjelper oss med å svare på spørsmålene dine og behandle saken din.

Informasjonen lagres på sikre servere levert av Vellana eller en tredjepart. Vi kobler ikke denne informasjonen til noen av våre andre personopplysninger.

 

Informasjonskapsler

Vi samler inn informasjon til forskningsformål for å forstå kundene våre bedre og skreddersy tjenestene våre etter deres behov.

Dette nettstedet bruker "cookies" (små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om din bruk av nettstedet, kan overføres til nettstedets egen sikre server fra Vellana eller en tredjepart.

Vi bruker denne informasjonen til å få en bedre forståelse av din bruk av nettstedet ved å samle inn aktivitetsrapporter og til å tilby andre tjenester knyttet til nettstedets funksjonalitet og internettbruk.

 

Formål

Vi vil ikke samle inn eller bruke informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i personvernerklæringen, med mindre vi har ditt samtykke på forhånd.

 

Tredjepart

Ingen informasjon deles med andre tredjeparter enn nettapplikasjonene vi bruker til netthandel. Dette inkluderer Webshop Eur-klassifiseringssystemet. Denne informasjonen brukes kun til applikasjonens formål og vil ikke bli brukt utover det. I tillegg kan opplysningene i noen tilfeller brukes internt. Våre ansatte må respektere konfidensialiteten til opplysningene dine.

 

Endringer

Denne personvernerklæringen fokuserer på bruken av og funksjonene på dette nettstedet. Endringer på denne siden kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du leser denne personvernerklæringen regelmessig.

 

Valg av personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å gjennomgå, endre eller slette personopplysninger som er tilgjengelige for dem.

 

Endre/melde deg av nyhetsbrevet

Nederst i hver e-post kan du velge å endre eller avslutte abonnementet.

 

Endre/avbestille kommunikasjon

Hvis du ønsker å redigere opplysningene dine eller fjerne dem fra våre registre, kan du kontakte oss. Du finner kontaktinformasjonen vår nedenfor.

 

Deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettlesere er som standard innstilt til å godta informasjonskapsler, men du kan tilbakestille nettleseren slik at den avviser alle informasjonskapsler eller varsler deg når en informasjonskapsel sendes. Det kan imidlertid hende at enkelte ressurser og tjenester fra oss og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler ikke er aktivert i nettleseren din.

 

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi vil jevnlig vurdere om denne personvernerklæringen overholdes. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.

 

Personvernerklæring for tekstmeldinger

Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, legge inn en bestilling eller bruke et søkeord, samtykker du i at vi kan sende deg tekstmeldinger (om bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte handlevogner) og tekstmarkedsføringstilbud. Vi kan ikke sende deg mer enn 10 SMS-er per måned. Du kan melde deg av nye SMS-meldinger ved å klikke på avmeldingslenken. For å sende tekstmeldinger eller bruke automatiseringen må du oppgi telefonnummer eller mottakernavn til importøren vår. Vi lagrer og bruker denne informasjonen til å vise kampanjeanalyser og resultater, inkludert leveringsstatus, status for sendte meldinger og, i noen tilfeller, om et kjøp resulterte i et salg. Hvis du velger å bruke vår lenkeforkorter i tekstmeldinger, samler vi inn informasjon om hvorvidt det ble klikket på lenken eller ikke, og bruker den til å vise resultater i analyser. Hvis du velger å bruke andre tredjepartstjenester utenfor smsbump.com (tredjeparts lenkeforkorter, GA-sporing osv.), vil du bli henvist til deres spesifikke retningslinjer for tredjeparter, som du må godta. Når du sender en tekstmelding, videresender vi informasjonen til SMS-operatøren vår for å fullføre leveringen. Informasjonen deles bare med operatøren vår når markedsføringskampanjen har startet. Hvis mottakerne ikke lenger ønsker å motta meldingene, må de svare på meldingen ved hjelp av STOPP-funksjonen eller kontakte oss på e-postadressen nedenfor for å si opp abonnementet.