Personvernpolicy

Nedenfor finner du personvernerklæringen som brukes i vår nettbutikk. Merk: Denne personvernerklæringen er ikke juridisk bindende for deg og gir deg ingen direkte rettigheter. Hvis du er i tvil om innholdet i denne personvernerklæringen eller beskyttelsen av dine rettigheter, anbefaler vi at du konsulterer en advokat.

Vi vet at du stoler på oss. Det er vår plikt å beskytte ditt personvern. På denne siden vil du lære hvilke opplysninger vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn disse opplysningene, og hvordan vi bruker dem for å forbedre din opplevelse. Dette vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hvordan vi arbeider.

Denne personvernerklæringen gjelder for tjenestene til Vellana. Vennligst merk at Vellana ikke tar ansvar for personvernpraksisene til andre nettsteder eller kilder. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du denne personvernerklæringen.

Vellana respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og garanterer at alle personlige opplysninger du gir, behandles konfidensielt.

Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for våre tjenester, ber vi deg oppgi personlige data. Disse dataene brukes til å levere våre tjenester.

Dataene lagres på sikre servere hos Vellana eller en tredjepart. Vi kobler ikke disse dataene med andre personlige data om deg.

Kommunikasjon

Hvis du sender oss en e-post eller annen kommunikasjon, kan vi lagre denne kommunikasjonen. Noen ganger må vi samle inn personlige data i forbindelse med din forespørsel. Dette hjelper oss med å svare på dine spørsmål og behandle dine forespørsler.

Informasjonen lagres på sikre servere hos Vellana eller en tredjepart. Vi kobler ikke denne informasjonen med andre personlige data om deg.

Informasjonskapsler

Vi samler inn informasjon til forskningsformål for å bedre forstå våre kunder og tilpasse våre tjenester til deres behov.

Dette nettstedet bruker "cookies" (små tekstfiler som lagres på din datamaskin) for å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om din bruk av nettstedet, kan overføres til sikre servere hos Vellana eller en tredjepart.

Vi bruker denne informasjonen for å bedre forstå hvordan du bruker nettstedet, for å utarbeide aktivitetsrapporter og for å tilby andre tjenester knyttet til nettstedets funksjonalitet og internettbruk.

Formål

Vi vil ikke samle inn eller bruke informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i personvernerklæringen, med mindre vi har fått ditt samtykke på forhånd.

Tredjeparter

Ingen informasjon deles med andre tredjeparter enn de nettapplikasjonene vi bruker til netthandel. Dette inkluderer webshop Eur-klassifiseringssystemet. Disse opplysningene brukes kun til formålet med applikasjonen og ikke utover dette formålet. I noen tilfeller kan informasjonen også brukes internt. Våre ansatte må respektere konfidensialiteten til dine data.

Endringer

Denne personvernerklæringen fokuserer på bruk og funksjoner på dette nettstedet. Endringer på denne siden kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Derfor anbefaler vi at du regelmessig leser denne personvernerklæringen.

Valg av personlige data

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette sine personlige data.

Endre/avmelde nyhetsbrev

På slutten av hver e-post kan du endre dine data eller avslutte abonnementet.

Endre/avbestille kommunikasjon

Hvis du ønsker å redigere dine data eller fjerne dem fra våre filer, kan du kontakte oss. Våre kontaktopplysninger finner du nedenfor.

Deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard, men du kan tilbakestille nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller varsle deg når en informasjonskapsel sendes. Noen funksjoner og tjenester på vår og andre nettsteder fungerer imidlertid kanskje ikke riktig hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi kontrollerer regelmessig om denne personvernerklæringen overholdes. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.

Personvernerklæring for tekstmeldinger

Ved å oppgi ditt telefonnummer ved utsjekking og foreta et kjøp, legge inn en bestilling eller bruke et stikkord, godtar du at vi kan sende deg tekstmeldinger (om din bestilling, inkludert påminnelser om forlatte handlekurver) og tekstmarkedsføringstilbud. Vi kan ikke sende deg mer enn 10 SMS per måned. Du kan melde deg av nye SMS-meldinger ved å klikke på avmeldingslenken. For å sende tekstmeldinger eller bruke automatiseringen, må du bruke vår importfunksjon for telefonnumre eller mottakernavn. Vi lagrer og bruker denne informasjonen for å vise kampanjeanalyser og -resultater, inkludert leveringsstatus, status for sendte meldinger og i noen tilfeller om et kjøp har ført til et salg. Hvis du velger å bruke vår lenkeforkorter i tekstmeldinger, samler vi inn informasjon om lenken ble klikket eller ikke, og bruker denne informasjonen til å vise resultater i analyser. Hvis du velger å bruke andre tredjepartstjenester utenfor smsbump.com (tredjeparts lenkeforkorter, GA-sporing osv.), vil du bli henvist til deres spesifikke retningslinjer for tredjeparter, som du må godta. Når du sender en tekstmelding, videresender vi informasjonen til vår SMS-operatør for å fullføre leveringen. Informasjonen deles kun med vår operatør når markedsføringskampanjen er startet. Hvis mottakere ikke lenger ønsker å motta meldinger, må de svare på meldingen og bruke STOP-funksjonen eller kontakte oss på den nedenfor angitte e-postadressen for å avslutte abonnementet.