Retningslinjer for retur

Tilfredshet er vår høyeste prioritet. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet, tilbyr vi deg muligheten til å returnere produktet innen 14 dager etter mottak.

Nedenfor finner du fremgangsmåten for å returnere produktet:

1. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt og årsaken til returen i meldingen

2. Du vil motta en returadresse og et returskjema fra oss. Sørg for at du sender pakken via track & trace.

** Vi trenger et sporingsnummer for returforsendelsen. Uten et sporingsnummer kan vi ikke sjekke sporingsopplysningene for pakken din og kan ikke tilby en lignende tjeneste. **

3. Pakk produktet forsiktig inn og send det tilbake til adressen du mottok fra oss. Sørg for at produktet returneres i original stand og emballasje.

4. Vi refunderer kjøpesummen til det oppgitte kontonummeret innen 14 dager etter at vi har mottatt returen.

 

Merk: Returreglene gjelder kun for produkter som returneres i original stand og emballasje. Hvis produktet er skadet eller emballasjen er skadet, kan vi ikke godta retur eller refusjon.

Vi håper du er fornøyd med kjøpet, men hvis ikke, hjelper vi deg gjerne med å returnere produktet. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre returregler.

Hvis produktet er skadet eller emballasjen er skadet utover det som er nødvendig for å prøve produktet, kan vi fjerne produktet for deg. Så vær forsiktig med produktet og sørg for at det er godt emballert når du returnerer det.

Merk: Du er ansvarlig for kostnadene ved retur av produktet til vår butikk i Asia. Sørg for at produktet sendes som en registrert vare med sporingskode, slik at vi kan tilby vår returtjeneste.

Merk: Undertøy, badetøy og skjønnhetsprodukter kan ikke returneres av hygieniske årsaker.

Ta kontakt med vår kundeservice på e-post før du ønsker å returnere en vare, så hjelper vi deg: binqsy@gmail.com